Dit is de beste fotocamera voor straatfotografie

Negen jaar geleden pre-orderde ik blind de allereerste digitale Fujifilm X100, bij Cameratools. Deze camera werd zo grandioos gehyped met fantastische pre-reviews, ik moest ‘m hebben. En ik kreeg bij de eerste zending die binnen kwam een belletje. Hij is er!

In de jaren erna kwamen de verbeterde versies S(econd), T(hird), F(ourth) uit… die heb ik allemaal laten passeren. Totdat de Fujifilm X100V (Romeinse vijf) uitkwam… en ik heb weer precies hetzelfde streetphotographers gevoel als toen in 2011.

Dat een camera je de straat op stuurt, is me alleen bij de X100 en nu weer bij de X100V overkomen. Wat een heerlijke camera. Dikke aanrader. Wel kostbaar.

Ik haal of bestel al mijn spullen bij de leverancier die me nog nooit in de steek heeft gelaten, de klant niet voor de gek houdt, goede service biedt en personeel in dienst heeft waar ik vrienden mee ben geworden.

Daarom, mocht je dit prachtige toestel willen aanschaffen, bestel ‘m dan hier bij Cameranu.nl >>

Also published in English on Instagram >>

1 gedachte over “Dit is de beste fotocamera voor straatfotografie”

  1. De X100V krijgt van mij een absolute 10 op 10. Een zaligheid om ermee te gaan streeten. Prachtige beelden, perfekte scherpte en kleuren, heel handig en eenvoudig om mee te werken, … Ik maak foto’s van heel dichtbij mijn onderwerpen. De mensen kijken recht in de kamera zonder te weten dat ze gefotografeerd worden. Heel diskreet toestel dus.
    Cameranu is voor mij een evidentie geworden. Supersnel antwoord per whatsapp. Korte wachttijd aan de telefoon. Ik vind het superbelangrijk dat Cameranu de telefonische oproepen niet onmogelijk maakt. Ik heb konkurrenten van Cameranu laten vallen omdat ze telefoonoproepen naar de shop onmogelijk maken. Cameranu 10 op 10.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven