Gewoon telefonerend podcasten | spreaker.com

http://www.spreaker.com/show/gewoon_telefonerend_podcasten

Via Anna-Maria Giannattasio @puur luister ik naar de eerste episode van The Erwin Blom Show. Op Spreaker. Erwin Blom vertelt in zijn podcast over het nieuwe fenomeen Spreaker zelf… eenvoudigweg op je 3G iPhone live podcasten. Live ‘broadcasten’ dus, je eigen radioprogrammaatjes.

Net als bij alle andere social media dingen klik ik hier ook rechtsboven op make account (of zoiets) en ik heb binnen een minuutje een account. Fotootje erbij en kijken of het wat is.

Het is wat.

Het is super. Omdat je waar dan ook nu je podcast (live) kan opnemen. Zo ontzettend snel. Met je iPhone dus. Als ik kosten wil besparen en ergens bij een project bezig ben en wil laten weten hoe laat ik thuis ben spreek ik gewoon een podcast in en sms ik naar Monique… nee, dan kan ik beter gewoon bellen. Maar goed, dit is geweldig! En super simpel.

Ik heb er binnen een uur twee opgenomen, eentje in de keuken bij de meiden die een Monchou taart aan het bakken zijn (meer als test dus) en eentje dat ik het park inloop en op m’n 3G (ipv thuis op m’n wifi) als ware ik aan het telefoneren mijn iPhone aan m’n oor hou en m’n tweede podcast inspreek (ook meer als test dus).

Super! Doe je ook mee?

Ga naar www.spreaker.com en maak je eigen ‘shoooow’!

En volg mij dan ook even: http://www.spreaker.com/user/punkmedia

1 gedachte over “Gewoon telefonerend podcasten | spreaker.com”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven