Hoe blog ik?

Open, scheppend, bouwend, onderzoekend, vernieuwend, kwetsbaar, krachtig, moeilijk, creatief? Vrouwelijk?

Gesloten, kritisch, belerend, slopend, makkelijk, controlerend, reactief? Mannelijk?

In jij en je? In wij en ons, zij en jullie? Of toch in ik en mijn?

Hoe blog jij?

3 gedachten over “Hoe blog ik?”

  1. Vooral vanuit ik. Soms in metaforen, fictie of juist heel erg concreet. Ik blog op mijn manier, zonder me druk te maken over regeltjes of stijl. Mijn blog groeit met me mee, soms kinderlijk, steeds vaker mopperend als een oud mannetje. Inhoudelijk, belerend of onderwijzend. Vrolijk, somber, alles kan.

  2. Jij blogt persoonlijk, af en toe ons-kent-ons, maar dat is goed dat kenmerkt je en hoort bij je.
    Ik hoop dat ik met enthousiasme en inspirerend blog 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven