Kreunen Bouw Lochem

Kreunen Bouw heeft 6,25 duizend euro gedoneerd voor de sponsoractie van Sportclub Lochem om 72 duizend euro bij elkaar te sponsoren voor een tweede kunstgrasveld. Inmiddels heeft de actie 36 duizend euro binnengebracht, dus we zijn met de club op de helft. Om Kreunen te danken ga ik als lid van de PR commissie van Sportclub Lochem bij de mannen langs om ze voor de facebook pagina van de club te fotograferen.

Op de foto zie je Jan Brunshorst (algemeen directeur en bestuurder Dat Staat Vastgoed B.V.), René Ticheler (directeur Kreunen Bouw Lochem) en Peter Steijsiger (Kreunen Bouw Onderhoud & Service).

En als ik er dan toch ben maak ik ook een foto van Henk Meutstege die na 30 jaar bij Kreunen te hebben gewerkt, afscheid neemt en met pensioen gaat. “Ik moest vanmorgen van m’n vrouw bij de Praxis gehoorbescherming gaan aanschaffen” vertelt ie in de gang naar buiten “want nu krijg ik met haar te doen, hahaha” lacht hij naar z’n vrouw. “En zo is het”, antwoordt ze. Henk zal worden gemist met z’n humor.

Aankomende woensdag staat in de Berkelbode een verhaal over Henk met een van de gemaakte foto’s.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven