Niet denken vanuit de klant, niet doen!

Ik betrap mezelf er toch weer op! Nu mijn business weer wat beter gaat – het ging slecht dit jaar, my god – en ik weer uit onverwachte hoek aanvragen krijg, ik weer meer ga letten op ‘profilering’. Juist op het moment dat wordt gezegd dat ze op m’n website hebben gekeken en ‘jouw werk en werkwijze ons wel aanspreekt, zou jij voor ons een offerte willen maken…’

Hoe ik me profileer met m’n shit?

Niet doen! Niet gaan kijken! Gewoon niet doen!

Niet proberen te denken vanuit de klant, niet doen! Dat doet iedereen al.

Jezelf blijven, je eigen ding blijven doen. Steeds beter worden.

Gewoon weer gaan bloggen. En vaak bloggen.

Veeg die meelezende klanten van je schouders en vul de site met content!

Punkmedia top 15 most views

Hier m’n top 15 meest gelezen blog posts van de afgelopen 4 jaar.

Naar alle video’s op Vimeo.com/punkmedia >>

Naar Punkmedia: journalist, fotograaf, filmer >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven