Podcasts over fotografie en video

Femke Willems vroeg me laatst ‘hoe ik nou ge├»nspireerd blijf in deze tijd’.

Zonder twijfel: podcasts.

En vooral van inspirerende podcasts in mijn field of photography en videography and storytelling. Het begon geloof ik bij een zoekterm photography in ‘podcast’ op m’n iPhone. En er ging een wereld voor me open. Een wereld die ik eerst voor mezelf wilde houden, mijn eerste reactie als ik iets inspirerends op m’n pad langs zie komen: hebbes, vasthouden, leegzuigen, niet delen. Om later gezond om te buigen in: sharing is caring, delen is helen.

Bij dezen.

Ik kwam via Bokeh – The Photography Podcast van Nathan Holritz via een gast bij deze show, of tijdens een gesprek met een gast over een andere fotograaf met een podcast op The Caleb Wojcik show, en liep soms een uur met Lola grote 8-en door en om Lochem om alles te luisteren, heerlijk. En via gasten bij Caleb’s show, die ik ook al jaaaaren ken van Youtube, kwam ik weer bij andere podcasts.

Nu ben ik bij The Stalman Podcast van Tyler Stalman, tot nu toe de podcast waar ik het liefst naar luister. Heeft ook een veelbekeken Youtube kanaal >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven