Rob Captijn

Rob Captijn. Foto genomen op 3 augustus 2018 op het terras van Llevant in Platja d’Aro in Spanje, waar hij al jaaaaren komt en iedereen hem kent. En waar de gerechten – logisch – stuk voor stuk van topkwaliteit zijn.

Leuk om te zien dat Rob met deze foto opent op z’n homepage CPTN.live

Genomen met de sony 24-105mm F4 OSS op de Sony A7III.

Rob, super dat je twee weken geleden naar Nederland kwam om in Lochem mijn Op de helft-feest mee te maken. Echt geweldig!

Het kon nog net. Sterkte daar ook in Spanje!!!

*Deze foto maakt onderdeel uit van FOTO 4, de fotoverzameling die voor de Apple > systeemvoorkeuren > schermbeveiliging van m’n MacBook Pro meerdere malen iedere dag op m’n scherm langs komt (in de vorm: Panelen).

1 gedachte over “Rob Captijn”

  1. Nog dank voor de uitnodiging en het shutteltje (zeg maar gerust: shuttle) naar het vliegveld. Ik vond het erg gezellig! En net op tijd terug, want de boel zit hier inmiddels pot en potdicht. Ik hoop dat jullie een beetje gespaard worden qua economie en hoewel jullie van harte welkom zijn hier, zal dat er voorlopig niet in zitten. Ik zie dit zeker tot het najaar duren en er gaan inmiddels stemmen op die de lock down over de jaargrens tillen. Hasta luego!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven