The Bokeh Podcast

Gaat ie weer. Laagdrempelig bloggen.

De laatste tijd ben ik m’n avondronde met Lola enorm aan het vergroten of verlengen. En de reden is – en ik denk dat dit wel herkenbaar is voor mijn audience, dubbele punt: P.O.D.C.A.S.T.

Gisteravond en vanavond luisterde ik naar The Bokeh Photography Podcast.

Er zijn weinig podcasts die over fotografie of videografie gaan, die ook fijn zijn om naar te luisteren. Ik ken geen NL-talige podcasts over dit onderwerp… (en dat zou me nu dus eigenlijk moeten aanzetten om dat zelf op te gaan zetten, and maybe I will, we’ll see). De Engelstalige podcasts zijn natuurlijk oververtegenwoordigd, en daarom was het vinden van deze Amerikaanse fotografie podcast ook niet zo’n klus.

Door vakdeformatie let ik niet alleen op vorm en inhoud, of op hoe fijn een stem is, maar ook of DIT IETS VOOR MIJ IS om te gaan doen. Of beter, of dit iets voor mij is om samen met Bart te gaan doen, mijn partner in videocontent sinds een jaar (waar ik nog niets over heb verteld). En of we dit samen kunnen aanbieden en er vet mee kunnen verdienen. Dat soort zaken.

Ik ben er nog niet uit, maar het gaat wel kriebelen. Met je earpods in, je iPhone in je binnenzak en een stem tussen je oren.

Het medium podcast is zo magisch.. Dat wil ik ook.

Dat kan er ook nog wel bij, naast de fotografie, video, en sinds kort ook weer wat frequenter het schrijfwerk. Ik kan gewoon meer dan één ding, las ik vanmorgen in een comment van Marco Raaphorst op een zes jaar oude blog post met de kop Ik zei toch >>  Sowieso een dikke tip om oude blog posts van jezelf weer eens te lezen.

Anyway, om het niet langer te maken dan nodig: kijk eens op The Bokeh Photography Podcast on facebook of op de site van de Bokeh Podcast.

Ik luister via Apple hier >>

Veel plezierrrrr!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven