Guido van Nispen, Leica en Fujifilm fotograaf

In het begin van deze eeuw werkte hij als directeur van British Telecom al in de frontlinie van wireless en breedband. Toen kende ik hem nog niet, maar toen hij even later partner was van Interimic en samen met collega Krijn Schuurman Blognomics ging organiseren leerde ik Guido van Nispen kennen. In het jaar waarin ik met volledig ging storten op online: 2005.

Guido van Nispen is een groot netwerker, organiseerde prachtige events als Picnic (The Amsterdam Crossmedia Week) en is een bevlogen Leica zwart wit fotograaf. Hij noemt zichzelf op LinkedIn nu Senior Executive, Leadership Consultant & Boardroom Advisor, en dat mag best, want hij was algemeen directeur van Veronica Ventures, CEO van het ANP en voorzitter van World Press Photo Foundation. Om maar eens wat te noemen.

Hij doet veel meer en heeft meer gedaan, sinds vorig jaar is hij ook juryvoorzitter van de Cross Media Awards, maar Guido is vooral een geweldig mens. Dus toen ik hem weer zag, altijd met een Leica M of Fujifilm X100f om z’n schouder, nam ik in de lunchbreak deze foto van hem.

Een paar Nederlanders zitten langer op Flickr dan ik, Marco Derksen is er één van, en Guido van Nispen, in 2004 al. Kijk voor zijn prachtige zwart wit foto’s op flickr.com/photos/vannispen.

Guido heeft geen Instagram account. Huh?

Also published in English on Instagram >>

1 gedachte over “Guido van Nispen, Leica en Fujifilm fotograaf”

  1. Kwam vanochtend via Frank Meeuwsen’s nieuwsbrief weer op je blog, en bladerde wat in je archief. Fijn lezen. Terug in de feed reader met Punkmedia! (Buut Flickr voorjaar 2005 eveneens)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven